نکات مهم انتخاب نام دامنه که کسی به شما نمی گوید

راهنمای انتخاب نام دامنه

تمام صاحبان کسب و کاری که می خواهند در دنیای آنلاین به صورت حرفه ای فعالیت داشته باشند، نیازمند راه اندازی وب سایت هستند. اما پیش از اقدام به شروع طراحی سایت و مبحث های مربوط به بهینه سازی وب سایت، اولین گام انتخاب نام دامنه و برند تجاری است؛ همان چیزی که یک کاربر با دیدن آن در صفحات نتایج موتور جست و جو، ترغیب به کلیک کردن می شود. اما باید بدانید که نام دامنه مهم ترین اقدام است که باید به طور سختگیرانه درباره آن بیندیشید. در این مطلب ما نکات مهم انتخاب نام دامنه را در اختیارتان قرار می دهیم.

نکات مهم انتخاب نام دامنه

نام دامنه چیزی فراتر از یک آدرس دیجیتالی است که به کمک آن، کاربران می توانند شما را به صورت آنلاین پیدا کنند. نام دامنه، نحوه بیان هویت و ساختن برند تجاری است. انتخاب یک نام دامنه به یادماندنی برای کسب بهترین تجربه در حضور آنلاین، باید امری مهم تلقی شود.
هنگامی که یک کاربر نام دامنه شما را می شنود، چه احساسی خواهند داشت؟ آیا نام دامنه تمام کالاها و خدمات شما را پوشش می دهد؟
اگرچه خرید دامنه ها مقرون به صرفه بوده و ثبت آن ها آسان است، اما در انتخاب نام دامنه مناسب باید به نکات مختلفی توجه کنید.

انتخاب نام دامنه

 

نام دامنه بهتر است کوتاه و به یاد ماندنی باشد

اگر کسب و کار شما دارای یک نام تجاری است، سعی کنید تا عنوان دامنه را به همان نام ثبت کنید. این امر باعث می شود تا افراد بتوانند شما را به صورت آنلاین پیدا کنند و راحت تر به شما دسترسی پیدا نمایند. صرف نظر از نامی که انتخاب می کنید، نام دامنه باید به راحتی به خاطر سپرده شده و تایپ گردد.
در انتخاب نام دامنه، به این موارد توجه فرمایید:

  •      نام دامنه را زیر 15 حرف انتخاب کنید
  •      از استفاده از زبان عامیانه اجتناب کنید (به عنوان مثال، به جای "شما" از "U" استفاده نکنید)
  •      از انتخاب کلمات با هجی و معنی پیچیده پرهیز کنید

برخی از برندها مانند Biko برای انتخاب نام دامنه کمی خلاقانه عمل کرده تا بتوانند هدف کسب و کار خود را کمی شفاف سازند. نام دامنه این برند ilovebiko.com  است که ناخودآگاه خریداران را در مسیر هدف این برند قرار می دهد.

از هایفن و عدد در دامین استفاده نکنید

همواره این را به یاد داشته باشید که کاربران در بسیاری از مواقع ممکن است تا دامنه ها را اشتباه تایپ کنند؛ شما نمی توانید این موضوع را کنترل کنید. اما شما می توانید میزان اشتباه تایپ کردن را به حداقل برسانید. به عنوان مثال، استفاده از "4" به جای "for" می تواند باعث سردرگمی افراد هنگام جستجوی سایت شما شود.

خوب است بدانید که عدم استفاده از هایفن و اعداد در نام دامنه، می تواند دامنه را برای جست و جو در موبایل، بهینه کند. هنگام تایپ نام دامنه، کاربر به طور مداوم باید بین صفحه کلید الفبایی و عددی جا به جا شود و این امر می تواند سبب بالا رفتن غلط املایی شود.
به همین دلیل حین انتخاب دامنه از این موارد اجتناب نمایید:

  •     ترکیب اعداد و کلمات: c00l-d0main.com
  •     خط فاصله: cool-domain.com
  •     اختصارات: coolest-domain4u.com
  •     حروف تکراری پشت سر هم: coolesttopdomain.com

اما در این موارد استثنا نیز وجود دارد. اگر برند تجاری شما شامل اعداد است، می توانید این دستورالعمل را نادیده بگیرید.

سعی کنید دامنه .com خریداری نمایید

هنگامی که نوبت به انتخاب نام دامنه می رسد، بحث بر سر این است که کدام یک به شما بازدید بیشتری می دهد. بیش از 78 درصد از مشاغل آنلاین از دامنه های .com استفاده شده و معتبرترین است. بسیاری از تلفن های هوشمند دارای کلید ".com" هستند که تایپ نام دامنه را برای کاربر آسان می کند.

در صورت امکان کلمات کلیدی را در نام دامنه خود قرار دهید

یکی از بهترین گزینه ها برای انتخاب نام دامنه این است که در صورت امکان، کلمه کلیدی در نام دامنه وجود داشته باشد. البته این بدان معنی نیست که به هر صورت ممکن و غیر منطقی، از کلمه کلیدی در نام دامنه استفاده کنید.

اما اگر این امکان وجود داشته باشد، می توانید در نتایج موتور جست و جو، در رتبه های بالاتری قرار بگیرید.
برای اینکار می بایست از خلاقیت خود استفاده کرده و کلمات کلیدی را با برند تجاری خود ترکیب کنید. به شما پیشنهاد می کنیم برای انتخاب نام دامنه، حسابی وقت بگذارید.

چگونه نام دامنه انتخاب کنیم؟

 

برای کمک از ابزارهای مختلف استفاده نمایید

در نهایت برای انتخاب نام دامنه، می توانید از ابزارهای آنلاین مختلفی استفاده کنید. مثلا شما می توانید یک کلیدواژه اصلی برای خود یافته و به کمک این ابزارها، تعداد زیادی نام دامنه بیابید.
حتی لازم نیست که حتما از نام های پیشنهاد شده استفاده نمایید؛ بلکه می توانید از ترکیب های پیشنهاد شده ایده بگیرید و با چاشنی خلاقیت خود، دامنه ای جذاب خلق کنید.
یکی از این ابزارها، https://www.namemesh.com است که شما می توانید به صورت کاملا رایگان، از پیشنهادهای آن استفاده نمایید.

درباره نام دامنه حتما تحقیق کنید

از آنجایی که قرار است نام دامنه ای که انتخاب می کنید، به نام تجاری شما بدل شود، لازم است تا تحقیق های لازم را صورت دهید. مثلا ببینید که آیا نام انتخابی با قوانین و مقررات حاکم در کشور مغایرتی نداشته باشد. همچنین لازم است تا جست و جویی ساده در شبکه های اجتماعی صورت دهید؛ شاید کسب و کاری بدون راه اندازی وب سایت، در این شبکه ها با نام تجاری شما مشغول به فعالیت است.
اگر این چنین بود، بهتر است به فکر تغییر نام دامنه انتخاب شده باشید.

چند نکته مهم در خصوص انتخاب نام دامنه

  • نام دامنه ای که انتخاب می کنید خاص و ویژه باشد.
  • باید به راحتی به ذهن ها سپرده شود.
  • نام دامنه انتخابی شما می بایست به راحتی توسط کاربر تایپ شود.
  • تلفظ آن باید آسان باشد.
  • همسو با اهداف کسب و کار شما باشد.

سخن پایانی

همان طور که گفته شد، برای انتخاب نام دامنه باید کاملا اصولی باشد، در غیر این صورت ممکن است حتی دیده شدن در صفحات موتور جست و جو، شانس کلیک شدن توسط کاربر را از دست بدهید. این یعنی یک شکست بزرگ برای کسب و کار!

 

مطالب مرتبط
لینک شکسته چیست

لینک شکسته چیست؟ تاثیر لینک شکسته بر سئو چگونه است؟ لینک‌ های شکسته لینک ‌هایی هستند که باز نمی‌ شوند یا به اصطلاح شکسته و خراب هستند. هنگام لینک…

0 نظر 1400-12-27
تکنیک های نوشتن محتوای رپورتاژ آگهی

رپورتاژ آگهی چه تاثیری بر مخاطب شما در دیجیتال مارکتینگ می‌گذارد؟ تولید محتوای رپورتاژ آگهی چگونه است؟ قطعا با آگهی‌ ها و تبلیغات مختلفی برخورد کرده‌…

0 نظر 1400-12-25
ترفندهای ساخت ایمیل فروش

نحوه نوشتن ایمیل فروش چگونه است؟ بازاریابی ایمیلی همچنان از جذابیت و کارایی بسیار بالایی برخوردار است و سطح اثرگذاری آن را می‌توان بسیار بیشتر از…

0 نظر 1400-12-24
حذف سایت از گوگل وب مستر

حذف سایت از گوگل وب مستر چگونه انجام می شود؟ تغییراتی که در سایت خود ایجاد می ‌کنید، می‌ تواند شامل تغییر در محتوای موجود در صفحات و شیوه آدرس دهی آن…

0 نظر 1400-12-23
dwell time چیست

به طور کلی مولفه‌ های زیادی وجود دارند که بر نتایج گوگل و سایر موتورهای جستجوگر در فضای وب اثرگذار هستند. اما برای آگاهی از نوع کارکرد فاکتورهای یاد…

0 نظر 1400-12-22
ارسال دیدگاه
logo-samandehi