کدنویسی ابری چیست و چه مزایایی دارد؟

کدنویسی ابری

کدنویسی ابری چیست؟ امکان استفاده از فضای اینترنت در هر جایگاه و هر نقطه وجود دارد. قابلیت انعطاف پذیری ویژه‌ ای که از جانب اینترنت برای ما مهیا شده، فضای محدود استفاده از میز کار را گسترده‌ تر کرده است. به این ترتیب پیشروی در این بستر سهل‌ الوصول‌ تر انجام می ‌شود و امکان انجام فعالیت‌ هایی که بر روی localhost صورت می‌ گیرد، در اینترنت نیز مقدور خواهد بود. این موضوع باعث می‌ شود کاربری از اینترنت در هر کجا امکان پذیر باشد و بتوان آن را به منزله نسخه بتا از برنامه خاصی در فضای برنامه نویسی در نظر گرفت. به طور کلی می‌ توان انتظار داشت که در آینده‌ ای نزدیک کدنویسی ابری مانند ذخیره‌ سازی ابری جایگاه خود را در صدر فهرست سرویس‌ های ارائه خدمات تثبیت نماید. در ادامه این مقاله شما را بیشتر با کدنویسی ابری، مزیت‌ ها و ویژگی‌ های آن آشنا می ‌کنیم.

کدنویسی ابری چه مزیت‌ هایی دارد؟

باید بیان داشت که کدنویسی ابری قابلیت‌ های زیادی برای محدودیت زدایی دارد. به عنوان مثال برای استفاده از localhost به وجود ویرایشگرهای تخصصی مانند Sublime text نیاز است. همچنین برای راه‌ اندازی فعالیت‌ سرور باید از ابزارهایی مانند XAMP بهره بگیرید یا ابزارهای کلیدی دیگری نظیر LiveReload بر روی سیستم شما نصب و را‌ه‌ اندازی شده باشد. این در حالی است که کدنویسی ابری شما را برای استفاده از ابزارهای این چنینی بی ‌نیاز کرده و با استفاده از قابلیت‌ های آن می‌ توانید به فضای وب سایت وارد شوید و برنامه‌ ها را مورد استفاده قرار دهید.
همچنین استفاده از کدنویسی ابری روشی کاربردی برای استفاده راحت‌ تر از Web Developer هایی است که با زبان‌هایی بجز ASP.net و PHP کار می‌ کنند.

کدنویسی ابری

 

شاخصه‌ های سرویس‌ های کدنویسی مناسب

دسترسی به محیط ترمینال را امکان پذیر می‌ کند: به این ترتیب می‌ توان فرایند یکپارچه سازی با گیف و سرویس ‌هایی چون Bitbucket و Github را به آسانی انجام داد.
فراهم کردن امکانات مناسب برای کار گروهی: استفاده از سرویس ‌های کدنویسی ابری مناسب، زمینه را برای همکاری گروهی در برنامه یا فضای کاری چند نفره فراهم می ‌کنند. مثلا با استفاده از این سرویس‌ رسانی‌ های ایده ‌آل، قابلیت کارکرد همزمان فرد Web Developer و فرد Front End Developer بر روی پروژه‌ ای مشترک وجود دارد.

سرویس کدنویسی ابری Cloud9 IDE و ویژگی‌های آن

از بهترین سرویس‌ هایی که در این حیطه می‌ توان به معرفی آن پرداخت، Cloud9 IDE است که به صورت رایگان نیز می‌ توان از آن بهره گرفت. از بهترین سرویس‌ هایی که در این حیطه می‌ توان به معرفی آن پرداخت، Cloud9 IDE است که به صورت رایگان نیز می‌ توان از آن بهره گرفت. سرویس کدنویسی ابری Cloud9 IDE یک محیط توسعه یکپارچه است که به توسعه دهندگان این امکان را می دهد که کدها را در مرورگرها نوشته، آن ها را اجرا کرده و اشکالات آن ها را یافته و برطرف سازند. درواقع به کمک این سرویس، می توان بدون نیاز به نصب پرونده ها، کدها را روی هر دستگاه متصل به اینترنت نوشت و آن را اجرا کرد. ویژگی‌ های نسخه رایگان این سرویس به شرح زیر است:

  • دارای تعداد بی‌ شماری از فضاهای کاری عمومی است.
  • امکان افزودن تعداد بی‌ شماری از همکاران در یک فضای کاری را فراهم می‌ کند.
  • یک محیط کار خصوصی دارد.
  • دارای 3 محیط کار به همراه FTP می‌باشد.
  • امکان دسترسی به ترمینال در آن وجود دارد.

نسخه رایگان این سرویس دارای شاخصه‌ های کاربردی و کلیدی نام برده شده است اما در صورت تمایل به استفاده از نسخه پولی این سرویس می‌ توانید آن را با پرداخت هزینه ماهانه 12 دلار در اختیار داشته باشید.

 

سرویس cloud 9

شیوه استفاده از سرویس Cloud9

فرایند استفاده از این سرویس کدنویسی آسان است و به این منظور لازم است مطابق مراحل زیر عمل کنید:

  • به سایت Cloud9 مراجعه نمایید.
  • در این سایت یک حساب کاربری ایجاد کنید.
  • در صفحه روبروی شما گزینه‌ ای تحت عنوان Create New WorkSpace وجود دارد که باید آن را انتخاب نمایید.
  • حالا می‌توانید از میان هاست‌ های موجود یکی را انتخاب کنید؛ (مثلا هاست PHP از مناسب‌ ترین گزینه‌ ها محسوب می‌ شود).
  • سپس اسم فضای کاری را انتخاب کرده و بر روی گزینه Create بزنید.
  • در اندک زمانی پروژه مورد نظر ساخته شده و و در فهرست My Projects به نمایش درمی‌ آید.
  • در این قسمت لازم است پروژه را انتخاب کرده و برای ورود به فضای IDE از سمت راست بر روی بخش START EDITING کلیک کنید.
  • در فضای ادیتور یا ویرایشگر امکانات و قابلیت‌های زیادی در اختیار شما قرار دارد. دکمه Run/Stop قرار داده شده در قسمت بالایی صفحه برای اجرا یا توقف برنامه است و می‌ توانید در صورت لزوم از آن بهره بگیرید. با به اجرا درآمدن برنامه، نشانی در قسمت پایینی صفحه و در بخش ترمینال نشان داده می شود.

به این ترتیب باید اظهار نمود که انتخاب سرویس Cloud9 با وجود امکانات فراوان و ویرایشگر ویژه‌ ای که برای آن طراحی شده است، یکی از بهترین و کاربردی‌ ترین سرویس‌ ها به شمار می‌ آید. در صورت تمایل به استفاده از سرویس‌ های مشابه Cloud9 می‌ توانید از سرویس‌ هایی (نظیر Nitroux) که سازوکاری مشابه با این سرویس دارند نیز استفاده نمایید.

 بهترین زبان های برنامه نویسی برای رایانش ابری

درست است که برای توسعه اپلیکیشن ها از زبان های برنامه نویسی مختلفی استفاده می کنید، اما هنگامی که صحبت از رایانش ابری به میان می آید، باید در انتخاب های خود تجدید نظر کنید.
در رایانش ابری لازم است که شما بیشتر از زبان هایی استفاده کنید که مبتنی بر داده است. ما در ادامه لیستی از بهترین زبان های برنامه نویسی برای رایانش ابری را در اختیارتان قرار می دهیم:

  • زبان SQL
  • پایتون
  • Clojure Programming Language
  • Go Programming Language
  • XML With Java Programming
  • Erlang
  • Haskell

مواردی که ذکر شد، از بهترین زبان های برنامه نویسی برای رایانش ابری که می توانید از آن ها استفاده نمایید.

سخن پایانی

همان طور که گفته شد، به زودی آن شیوه های سنتی حتی برای توسعه دهندگان تغییر پیدا می کند و روش های استفاده از فضاهای ابری کاربرد بیشتری خواهند داشت. اکنون دید بهتری نسبت به کدنویسی ابری پیدا کرده و می توانید با آموزش دوره های مخصوص، مسیر خود را در آینده هموار سازید.

 

 

مطالب مرتبط
لینک شکسته چیست

لینک شکسته چیست؟ تاثیر لینک شکسته بر سئو چگونه است؟ لینک‌ های شکسته لینک ‌هایی هستند که باز نمی‌ شوند یا به اصطلاح شکسته و خراب هستند. هنگام لینک…

0 نظر 1400-12-27
تکنیک های نوشتن محتوای رپورتاژ آگهی

رپورتاژ آگهی چه تاثیری بر مخاطب شما در دیجیتال مارکتینگ می‌گذارد؟ تولید محتوای رپورتاژ آگهی چگونه است؟ قطعا با آگهی‌ ها و تبلیغات مختلفی برخورد کرده‌…

0 نظر 1400-12-25
ترفندهای ساخت ایمیل فروش

نحوه نوشتن ایمیل فروش چگونه است؟ بازاریابی ایمیلی همچنان از جذابیت و کارایی بسیار بالایی برخوردار است و سطح اثرگذاری آن را می‌توان بسیار بیشتر از…

0 نظر 1400-12-24
حذف سایت از گوگل وب مستر

حذف سایت از گوگل وب مستر چگونه انجام می شود؟ تغییراتی که در سایت خود ایجاد می ‌کنید، می‌ تواند شامل تغییر در محتوای موجود در صفحات و شیوه آدرس دهی آن…

0 نظر 1400-12-23
dwell time چیست

به طور کلی مولفه‌ های زیادی وجود دارند که بر نتایج گوگل و سایر موتورهای جستجوگر در فضای وب اثرگذار هستند. اما برای آگاهی از نوع کارکرد فاکتورهای یاد…

0 نظر 1400-12-22
ارسال دیدگاه
logo-samandehi